Kalenteri

Tällä sivulla voit tutustua tuleviin konsertteihini. Konserttikalenteria täydennetään jatkuvasti. Kysy lisää konserteistani tai varaa esitys

Tulevia konsertteja

Yksinlaulukonsertit ilman säestystä eli à cappella, mikäli säestäjää ei ole mainittu. Konsertin kohdalla on ?-merkki, jos asia on kesken. 

"Syvältä sydämestäni" - oman elämäni 75v - juhlakonsertit seuraavasti loppuvuonna 2021:

Ke 1.9. klo 19 Ylläs, Pyhän Laurin kappeli

To 2.9. klo 19 Levi, Marian kappeli

Pe 3.9. klo 19 Kemijärven kirkko

La 4.9. klo 16 Sodankylän kirkko

Su 5.9. klo 19 Pyhätunturi, Revontulikappeli

Ti 7.9. klo 19 Utsjoki, seurakuntatalo

Ke 8.9. klo 19 Karigasniemen kappeli

to 9.9. klo 19 Ivalon kirkko

 

Konsertin lomassa esitän Eino Leinon ja Yrjö Jylhän runoja sekä lauletaan yhdessä kaksi laulua. Juonnan itse tapahtuman sekä kerron lauluihin liittyviä muistoja menneestä elämästä. Konsertin nimi syntyi tapahtumasta 22.7.2021 klo 22.50: Ajoin laulureissuillani Lappeenrannasta Imatran ja Puumalan kautta Mikkeliin poikani luo.

Tai oli suunnitelmissa, kunnes hirvi hyppäsi oikealta penkalta suoraan eteeni Puumalan Hurissalossa suoralla tieosuudella. Vauhtia oli n. 80 km/h. Ehdin havaita hirven, en tuntenut törmäystä, turvatyynykään ei lauennut. Tuulilasi ja auton korin yläreuna painuivat kasaan ja todella voimakas suhahdus. Hirvi lensi auton yli, kun konepelti sukelsi emä-hirven vatsan alle. Etujalat veivät vasemman puolen peilit ja oikeat jalat oikeanpuoleisen. Se lensi jonnekin tielle ja kömpi mitä ilmeisimmin vaivalloisesti metsään kuolemaan. Löytyi n. 30 metrin päästä.

Autoni meni lunastukseen. En edes ehtinyt säikähtämään. Sen vain muistan, että elävä hirvi seisoi tiellä ja sitten se hävisi. En itse sitä käynyt katsomassa, vaan riistamiehet tekivät oman tehtävänsä.

Soitin luonnollisesti hälytyskeskukseen sekä vakuutusyhtiöön, mistä järjestyi sitten hinaus sekä sijaisauto.

 

Tuo tilanne sai kaikki tunteet pursuamaan syvältä sydämestäni ja niitten tunteitten vallassa syntyi tuo otsikko, valitsin laulut sekä runot konserttiin. Sellaisia, jotka ovat vuosikymmenten saatossa eniten puhutelleet.

 

Tervetuloa!

 

Liput (sis. käsiohjelma) a' 10€, Karjala-kortilla 9€ karjalaisille antamani lupauksen johdosta.