Laulaja ja baritoni Hannu Musakka

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ohjelma sinulle sopivaan ajankohtaan. Aika ja välimatka eivät ole ongelma, sillä joka paikasta on sama matka takaisin!

MLM Hannu Musakka Tmi

050 327 1245

 htmusakka@gmail.com 

Koulutie 3,

    73600 Kaavi

Y-tunnus: 1461717-5

Linkit

Partioaitan sivuilta löydät 365 klubi-sivuston ja sieltä jäsenten luontokokemuksista: Hannu − luonto on osa ihmistä ja ihminen osa luontoa. Video löytyy myös YouTubesta.


Karjalaisten kesäjuhlat Seinäjoki v. 2016. Äänite on "Muistojen ilta" tapahtumasta Lakeuden Risti - kirkossa. Laulajana Hannu Musakka, säestäjänä kanttori Maria Väinölä. "Karjalainen rukous", sanat ja sävel Aili Runne, sovitus Ilkka Kuusisto.


Laulu alkaa kohdasta 21'41'':


Karjala-lehti: Anna auringon paistaa saarelle Valamon, sävel ja sanat Aili Runne, sovitus Ilkka Kuusisto.


Varkauden kirkko 5.11.2017: Laulu lumikukkien jäästä, sävel Otto Kotilainen, Sanat Jari Eeva. Laulu löytyy YouTube-sivustolta laulun nimellä.


Oman pitkän ja terveen elämäni tuki ja turva, joka aina kannattaa ottaa tosissaan. Täältä löydät avaimet myös omaan elämääsi: www.neolifeshop.com


"Joulun viesti" - konsertti Hyrynsalmen seurakuntakeskuksessa. Konsertti on samalla oma 75v - juhlakonserttini. Säestäjänä toimii kanttori Ilari Halonen.
Tapahtuma on nähtävissä suorana lähetyksenä.

Lauantaina 19.12. klo 18.00

Linkki lähetykseen on tässä:  


Nousiko kysyttävää?

Lähetä minulle viestisi. Vastaan mahdollisimman pian.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.