Laulaja- ja runoilijapoika Karjalasta

Nousiko kysyttävää?

Lähetä minulle viestisi. Vastaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MLM Hannu Musakka Tmi
Koulutie 3
73600 KAAVI

Y-tunnus: 14617175
Puh: +358503271245

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MLM Hannu Musakka Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Laulaja ja baritoni Hannu Musakka

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ohjelma itsellesi sopivaan ajankohtaan. Aika ja välimatka eivät ole ongelma, sillä joka paikasta on sama matka takaisin!

MLM Hannu Musakka Tmi
Koulutie 3
73600 KAAVI

Puh. +358 50 327 1245

htmusakka@gmail.com

hannu.musakka@hannumusakka.fi
www.hannumusakka.fi

Y-tunnus 1461717-5

Linkit:

Partioaitta: Partioaitan sivuilta löydät 365 klubi-sivuston ja sieltä jäsenten luontokokemuksista: Hannu - luonto on osa ihmistä ja ihminen osa luontoa tai sitten http://www.youtube.fi/klubilaisen tarina - Hannu

Karjalaisten kesäjuhlat - Seinäjoki/Lakeuden Risti/ Karjalainen rukous, sävel ja sanat: Aili Runne, sovitus Ilkka Kuusisto.

Laulu alkaa kohdasta  21'41'': https://www.youtube.com/watch?v=cv02tx3QqXo

Karjala-lehti: Anna auringon paistaa saarelle Valamon, sävel ja sanat Aili Runne, sovitus Ilkka Kuusisto https://www.facebook.com/131970966820738/videos/1811545038863314/

Varkauden kirkko 5.11.2017: Laulu lumikukkien jäästä, sävel Otto Kotilainen, Sanat Jari Eeva. Laulu löytyy youtube-sivustolta laulun nimellä 

Oman pitkän ja terveen elämäni tuki ja turva, joka aina kannattaa ottaa tosissaan. Täältä löydät avaimet myös omaan elämääsi: www.neolifeshop.com